Πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια η η διοίκηση του Πανερυθραϊκού και ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Τόνυ Αχαρονιάν, βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να εκδώσουν ανακοίνωση μετά το τέλος ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, που στιγματίστηκε από την απαράδεκτη και αντιαθλητική συμπεριφορά ποδοσφαιριστών της ομάδας του Χολαργού.

"Ποδοσφαιριστές", που μόνο ως τέτοιοι δεν πρέπει να λογίζονται, οι οποίοι δυστυχώς χαλάνε το όνομα μιας από τις ιστορικότερες ομάδες του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, η οποία έχει προσφέρει πολλά καλά στον ελληνικό αθλητισμό και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

"Ποδοσφαιριστές" που κατάφεραν να ... τινάξουν στον αέρα ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι και να γράψουν ακόμα μία μαύρη σελίδα στην ιστορία του χιλιοταλαιπωρημένου ποδοσφαίρου της χώρας μας, για το οποίο παλεύει κοντά δυο δεκαετίες τώρα ο πρόεδρος του Πανερυθραϊκού.

"Ποδοσφαιριστές" που δεν δίστασαν να βρίσουν χυδαία τον κ. Τόνυ Αχαρονιάν αλλά και να γρονθοκοπήσουν συναδελφούς τους, παίκτες του Πανερυθραϊκού. 

Οι ψευτοτσαμπουκάδες μάλιστα συνεχίστηκαν και με το σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησης, όταν ο ποδοσφαιριστής του Χολαργού, Νταϊφώτης,  φορώντας πολιτικά, γρονθοκόπησε  στο κεφάλι παίκτη του Πανερυθραϊκού.

Ο τερματοφύλακας του Χολαργού, Σκαλαίος Ανδρεάς δεν σταμάτησε τις προκλήσεις ακόμα και κατά την αναχώρησή του από το "Φώτης Βαρδαξής", ένα γήπεδό στο οποίο όλες οι ομάδες χαίρουν εξαιρετικής φιλοξενίας, κάτι που παραδέχονται άπαντες.

Ευελπιστούμε πως η διοίκησης μιας αξιόλογης ομάδας όπως ο Χολαργός θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να "καθαρίσει" τον σύλλογό της από ανθρώπους που περισσότερο μοιάζουν γελοίοι παρά με ποδοσφαιριστές.

Ακολουθεί δήλωση του προέδρου του Πανερυθραϊκού κ. Τόνυ Aχαρονιάν:

"Πρώτη φορά σε όλο αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα που είμαι στη θέση του προέδρου του Πανερυθραϊκού αναγκαζόμαστε να μιλήσουμε με τόσο σκληρά λόγια μετά το τέλος ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, τον οποίο τίναξαν στον αέρα τρεις παίκτες με ψευτοτσαμπουκάδες. 

Τέτοιο ρεζιλίκι δεν έχει ξαναυπάρξει σε παιχνίδι στην Ερυθραία. Ο τερματοφύλακας του Χολαργού, Σκαλέος Αντρέας, από την αρχή της αναμέτρησης προκαλούσε με ύβεις και χειρονομίες προς τους παίκτες της ομάδας μας και όχι μόνο.

Αποκορύφωμα ήταν όταν μετά την επίτευξη του τέρματος της ισοφάρισης για τον Χολαργό αντί να πανηγυρίσει μαζί με τους συμπαίκτες του προτίμησε να τρέξει προς τον αντίπαλο πάγκο και να δείξει γεμάτος περηφάνεια τα γεννητικά του όργανα.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί αφού απευθυνόμενος σε εμένα είπε "στα αρχίδια μου που είσαι ο πρόεδρος, γαμώ τη μάνα σου". Λυπάμαι πολύ που μία τόσο ιστορική ομάδα όπως ο Χολαργός βρίσκονται στη δύσκολη θέση να αμαυρώνεται το όνομα του συλλόγου από τρεις ποδοσφαιριστές, αλλά παράλληλα χαίρομαι ιδιαίτερα που παράγοντες της ομάδας, όπως ο Γενικός Αρχηγός και ο γυμναστής μου ζήτησαν προσωπικά συγγνώμη για όσα προηγήθηκαν, κάτι που τους τιμά ιδιαίτερα. 

Ελπίζω πως δεν θα μείνουν μόνο στις συγγνώμες αλλά θα προχωρήσουν στις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να καθαρίσουν αυτη τη "βρώμα", γιατί εμείς σαν σύλλογος έχουμε αποδείξει ότι αγαπάμε το ποδόσφαιρο και τα παιδιά και κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να βελτιώσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γιατί αυτό που πρεσβεύσει ο Πανερυθραϊκός είναι πως το αποτέλεσμα δεν μετριέται με τα γκολ και τις νίκες που πετυχαίνεις, αλλά με το ευ αγωνίζεσθαι και τον σεβασμό που δείχνεις στον αντίπαλό σου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξης μιας αναμέτρησης."

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER